13.9.2010

RUSKAA...RUSKAA...

*RUSKAA...RUSKAA...*
Sitä RUSKA-AIKAA met nyt viettelemä - sei taas tarkota, *että me viettelemä kethään*  tänne Kuusamhoon.
Aattelin vain sanua näitten kuvien myötä, että son ny' parhailhaan menosa
*RUSKA-ROJEKTI*
Kannaattaa osallistua. Täälä Kuusamosa son ny' eilen 'toitotettu' alakanheen - vähän etu-ajasa...!Tuosa eelä se kyllä tuli jo melekosen seleväksi mistä son 'tämän päivän rojekti rustattu'...!
Jos kuitenki niin'ko varmuuven vuoksi vähän asijaa 'värittääkseni' - vaikkakhaan tuota 'Ruska' sannaa ei pitäs kovinkhaan palijon enhään sanana kommentoija - kysysin vain - 'miksi se värien loisto ja monivivahteisuus pittää ilimasta juuri sanala *RUSKA*...?
Sitähän on tuosa 'Ruskasa' - keltasta, oranssia, punasta - monta eri sävyä ja vivahetta -vihiriijää'ki ja monia muita eellisten värien muunnelmia ja sekotuksia. Varsinaista väriä jonka mie 'ruskiaksi' nimiäisin on siinä melekosen vähän.
Jos nyt kuitenki mietithään miksi muuksi 'väriloisto' voitashiin nimetä --- taitas mennä sormi kynshiin korvallista ja nuo vähäsekki 'väri-nystyrät-tyhyjän-pääkopan-sisälä' kolisisivat - niin'ko mulle ainaki kävi - ei sieltä löytyny iskevämpää ja paremmin asiaa värittävvää sannaa ko' 'ruska'...!
Ilimeisesti sen vuoksi ja tästä johtuen son tuole 'värien loistole' annettu nimeksi *RUSKA*.
Joten tähän meän eelheenki on tyytyminen ja toivottaa *Ruska-Aika* tulheeksi. Jos se vielä meän näkö-hermoja viikonki viihyttäs - niin sille 'kymmenen pistettä' - tuon 'papukaija-merkin' mie vielä jätän myömmin myönnettäväksi.
Tuuli näyttää jo uhkaavasti varistavan puista tuota värien loistua kohen maan pintaa.
Mihin se muuten tuo 'Maa-Ruska' varisee....?
http://picasaweb.google.com/eskoa514

Ei kommentteja: