11.9.2010

Mv - RUSKA-MAISEMMAA 1960-luvultaSon siihen lajhin toettava, ettei se valokuvvaajan maisema ole aina ollu 'RUSKA-AIKHAANKHAAN' kovi värikästä - meinaan kuvien puolesta. Kyllä'hän se maisema oli yhtä värikäs sillonki - 'Ruska-Aikhaan' syksylä....!
Otappa siittä sitten 'Ruska-Kuva' siihen malhiin, että joku ees mielikuvitukseshaankhaan voisi sen kuvan 'Ruska-Kuvaksi' kuvitella...!
Noh... niitä musta-valakosia kuvia sitä siihen aikhaan otethiin ja 'jalostethiin' sitten ihan ite - isoksiki paperikuviksi.
Olihan sitä sillon mahollisuus kuvata myös väri-nekale ja väri-tiale. Sitä tehthiin kuitenki vähemmäsä määrin. Piti saaha ite rustata kaikki 'näyttelhyyn' tulevat kuvat. Väri oli sillon vielä melekosen 'vieras' kuvattava - puhumattakhaan vetostamisesta.
Nyt näyttävät m-v kuvatki melekosen kattelhuun sopivilta. Väri-tikit ovat usiasti kovasti 'imeläle' maistuvia. Niitä'ko voihaan vielä hyvin heleposti 'helakottaa' värikhäämmäksi mitä ovakhaan.
Sillon son väriki maisemakuvasa parhaimmilhaan ko' sitä väriä ei ees kuvasa huomaa...!??

Justhaansa... Onhan se tuo ruska vähän eri asia...! Helakan värisiä 'Ruska-Kuvia' met näin syksysin kuvvaama - ja ihhailema - onhan ne värikhään hienoja... niinko kuuluuki olla....

Ei kommentteja: