17.9.2010

*Pojasta-Polovi-Paranee*

*PÄÄSKYSEN POJAT VALAHMIINA MUUTTO-MATKALE*

Häätyy kyllä sanua samhaan henken vethoon - *Onhan ne nuo pojat jo tältä 'korkeuelta' lähtenheet. Täsä - ja näisä kuvisa - non emojen ruokittavana. Emot 'tankkaavat' pojat riskhiin lento kunthoon. Son eesä semmonen matka etteivät net vielä täsä vaiheesa ees ossaa aavistaakhaan*.

Tuosa otsikosa josa sanothaan - *Pojasta Polovi Paranee* - aattelin vain kehitellä 'kuva-kissaa' - joisa kuvisa 'isä ja poika' kissailevat kuvilhaan.
Eka-kuva on isä-Eskon kuvvaama ja Toka-kuva poika-Arton kuvvaama.
Häätyy kyllä sanua, niinko tasapuolisuuen nimisä, että onhan mulla jonkin lainen mahollisuus ees piehneen tasotuksheen. En'hän mie muuten pärijäiskään -  huonostikhaan. Minun kuvasa on yksi 'pääsky-poika' enemmän...!
*ja tiukka rajjaus...!*
On'han niisä kuvvaus-kampheisaki vissi ero. Mulla on vain semmoset 'jäähyttelevän kuvvaajan välihneet'. Tuola Artola on ne sitten ihan 'viimisen' pääle. Nuo 'kampheet', joila nuita kuvia tehhään on aivan sivu-seikka. Silti monasti ihhailhaan kommeita ja 'kiiltäviä' kameroita ja kyselhään: *millä kuvasit*...? Eihän nuilta 'maalaus-taitelijoiltak'haan' kysellä: *millä pensselilä maalasit*...?
On se kyllä selevää, että hyilä vehkeilä on 'kiva' kuvata. Vähän vähäsemmiläki tulhaan toihmeen.
Kyllä se 'kuva ja kuva-aihe on tärkein'...!
Mitä sitten tullee tuohon 'meän aiheesheen' - niinko tapahtumien puolesta. Lussaa on annettava Arton kuvale. Siinä on kuitenki tosi kysheesä - 'hirviä näläkä'...!
Taas tuosa minun kuvasa son niinko tapahtuma jotenki lässähtäny. Nelijä Poikaa ja ei muutako tuijotethaan apaattisesti...! Ei mithään toimintaa...!
No joo.... Tulipa'han tämäki aihe käsiteltyä ihan viimisen pääle. Siinä se ilimennee tuon 'sanan-laskettelijan' tottuus ihan kirijaimellisesti...!
Jota kiinnostaa lähemmät 'kuvvaus-tiot', non nähtävänä tuosa alla olevasa alapumisa.

2 kommenttia:

labbai kirjoitti...

No tulihan se tämän päivän kuvat, että pääsee yövuoron jälkeen maate... Oli se säpinää ku nuo pojat lensi pesästä siihen navetan seinälle. Taisinpa ite sen ensin huomata. Ensilennon jälkeen ei pesästä ulkona tehdä muuta ku istutaan ja syödään. Se yksi oli kai se vaivanen, ku jökötti erillään ja katosi sitten kuolemaan vuorten taa. Toinen kisa olisi se orava, ku retkotti pihlajassa eräskin kesä kuvattavana...

Eko kirjoitti...

Noh... Hyvvää Yötä...
Kattelhaan seuraavva 'kissaa' ko täsä tullee nämä 'syys-kiihreet' tehtyä...
Vaikka Orava... Onhan niitä..!
Terhveisä...