6.9.2010

*MERKKI-PÄIVÄN* Jorinaa

SON NY' SANOTTAVA NÄISTÄ *Jorinoista* SEURAAVASTI

Tasan kolome kuukautta moon *Jorissu* 'Kuvistani' ja kuvien vierestä.
Son semmonen aika-jakso jota mie en ees aatellu tavotella...! Ensimmäinen *Jorina-Sivu* oli lähinä alottelu kuva *METTO-MAMMASTA* - porinaa siihen - niin'ko en jorinaak'haan - ollu vielä kypsä sivhuun laittamhaan.
Noh... myöhemmin mie aattelin - oon'han mie jo 'iso-poika' - elämän kokemusta ja muutaki asian-juurta kuvvaus ajalta on kertyny sen verran, että voin'han mie jorista vähän enempiki ko' sanua
*Hyvvää Päivää Kirves Vartta*
Siitä se sitten on jo paisunu - tuo 'jorina' - semmoshiin mittoihin, että 'heikko-hermosimmat' ovat jo meinanheet mieleshään - ja ilimeisesti suunnitelheet ja kyselheet - mistä sais semmosen sanakirijan jolla tuon äijän sanomiset vois kääntää 'Suomeksi'...? Ko se'i ees oo oikijjaa 'murretta' - mitä lienee 'ommaa-sovellusta'...??
Jooo... Solis vasta namu juttu - sanakirija
*Suomi - Kemijoenvarren-Murre - Enklanti*...!

Onneksi - moon huomannu näitten kolomen kuukauen aikana nuita 'tilastoja' katellesa 
*SON TUON VALOKUVAN KIELI MELEKOSEN KANSAN-VÄLISTÄ*
Lokisani on 'kattelijoita' näitten kolomen kuukauen aikana n. 2000 sivu-aukasua...!!
Lukijoista en ole niinkhään varma. Häätyy vain sanua - Chileläinen - Etelä-Korealainen - Kanadalainen - ja muutki 'maailman-kansalaiset' - olette osallistunhheet *loki-kuvien* kattelhuun Kiitettävästi.
Tuon murtheen ymmärtämiselä ei taija olla kovinkhaan väliä - ei sitä käsitä moni suomalainenkhaan, vaikka 'rohkeita suomalaisia' on Kiitettävän palijon - n. 1830 kpl....!!
KIITTELEN'ki tämän 'jorinan' lopuksi kaikkia osallisia.
Uuet kattelijat ovat Tervetulheita - tuo Valokuva on kaikkia yhistävä asia - varsinki ko' tuo *sähkölä* kuvvaus on 'takertunu' lähtemättömästi kaikhiin ihimishiin - ammatiksheen kuvvaahjiin'ki...!
Paan tähän vielä Kukan *Juhula-Päivää Kirkastamhaan*
Son muuten meleko satheinen....!
*RUUSU KAIKILLE BLOGIA SEURANNEILLE*
6.9.2010
Blogissa 3 - kuukautta.Ei kommentteja: