8.7.2010

MOKKULA-suku *DNA*


          Siinä S'on *MOKKULA-sukhuun kuuluva *DNA* - Son Mökin Sisä-Katosa - *korkiala*.
Häätyy sanua - vaikk'han eihän-sitä-sais - ainakhaan julukisesti. Täytys vain puija *nyrkkiä-taskusa* ja kiristellä hamphaithaan - kuitenki siten ettei sitä kukhaan huomais. Meinaan ny' kuitenki  *REKLAMOIJA TUOSTA MOKKULASTA - julukisesti - joka kuuluu DNA-merkhiin* - vai mikä'son...?
Niin että voi per.... voi saa.... ja vielä voi V.....! Jos se'ei tullu kovinkhaan selevästi *artikuloitua* - sanon vain sitten 'pitkän kaavan mukhaa' sen uuesthaan.
Molen yrittäny - olen pokannu syyh'hään, olen maanitellu, olen rimmaillu, olen pitäny hyänä jopa 'rukkoillu' -*KILTTI - NÄTTI - PIKKUNEN* - yritä ees...!
Ja kyllä'hän Se yrittää. Sääliksi käy sitä 'Oikijjaa YRITTÄJJÄÄ', joka täälä Syrijä-Kylälä yrittää harijottaa ammattih'haan tuon *Pikkusen-Varasa*.
Se luppaa monta hyyää... m.m. -son pieni ja heleppo kantaa, -son heleposti siirrettävisä konheesta toisheen.
-sillä jopa saa yhteyenki *johonki*. Ja kyllä'hän sillä saaki - *LASKUN KUUKAUSITTAIN*, joka on maksettava määrä-päivänä...!
Luppaa'han se sen yhteyenki - täälä syrijäsä - 53,6 kbps - mitä se sitten tarkottanneeki...? 0-9 kbps olis lähmpänä - toisinhaan ei sitäkhään. SE VAIN ILIMOTTAA - TAI SITTEN EI EES' VAIVAU'U SIIHENKHÄÄN - *NYT EI OO MINKHÄÄNLAISTA ELÄMÄÄ* - tullee joskus mielheen - kuolik'haan Se...? DNA...?
Mie oon kuitenki - vielä - sinnikhäästi yrittäny pittää tätä *BLOGIA* hengisä...! On'han se 'työlästä'... Voitta vain kuvitella - tuonki *Mokkula-Kuvan* koko on 572 kt - tuo *pikkunen* jauhaa sen eshiin saamista joskus yli 10 minuuttia - jos ei sitten yhteys 'pätkähä poikki'.  Voi'han sitä sanua - onko tämä elämä minnuuteista kiini - ja 'viksummat' sanovat - tee kuva 10 kt kokoseksi - mennee nopiampaa....
tai 'lopeta se kuva-jorina' ...  jooo'pa... jooo...!

1 kommentti:

labbai kirjoitti...

Mokkula on väärässä paikassa. Siirrä se säkkisenahoon tai Kitkan rannalle ja hommaa 500 metriä kaapelia niin jo alkaa kuulumaan.