8.10.2010

*Tapaaminen* v:lta 1969

*TAPAAMINEN* v:lta 1969
                             Noh' ko' mie alon eilen muistelehmaan nuita 'vanhoja', niin siittä on vielä hyvä jatkaa tämän lokakuun perijantain 2010 - *kuva-jorinaa* musta-valakosen valokuvan 'muistole'.
                              Sieltä Kameraseurojen Liiton Kesäkurssilta se lopullisesti ja 'iänkaikkisesti' alako...! Valokuvvauksen aktiivinen harrastaminen. Myöhemmin se paisu ja paisu semmoshiin mittasuhtheishiin, jollon mie voin tituleerata ittiäni 'valokuvvauksen-seka-työ-mieheksi'. Myöhemmin mie oon miettiny jäikö jokunen 'haara' valokuvvauksesta kokematta. En oo kyllä löytäny...!
                              No joo... Kesäkurssila otethiin valokuvia niinko kuuluuki. Yöläki... Tuoki kuva tuosa ylhäälä on kuvattu keskelä kaunista kesästä yötä... Olihan se melekosen hämärää... Pitkät valotus ajat... Pitihän niitä kokkeilla... Nuo Tyttö ja Poika suostuvat malliksi ja niin synty kuva *TAPAAMINEN*.
                              Kotona vilimien kehityksen jäläkheen huomasin palijon epäteräviä (kamera jalustala?) kuvia....!
Noh ko' mie niistä tein koe-veoksia huomasin niisä vain sitä 'liike-epäterävyyttä'...! Sitä'hän pittää olla tämmösisä kuvisa - 'tapaaminen'...!
                               Kokkeilin tehä suurempiaki veoksia... Näyttivät mielestäni niiltä oikeilta valokuvilta. Niin'ko kilipailu kuvilta. Sitä 'kilivotelthiin' kovasti siihen aikhaan valokuvila - musta-valakosila...
                               Niin'hän mie lähetin 'Tapaamisen' Kameralehen Suurkilipailhuun 1969. En'hän mie senthään A-sarihhaan... B:hen mie sen osotin... Sieltä tuli tieto, että *Tapaaminen* on saanu toisen palakinnon. Palakinto oli Agfan-diarojektori...! Sen jäläkheen 'Tapaaminen' on ollu usseisa näyttelyisä ja kilipailuisa - kohtalaisela menestykselä.
                               No'Joo kyllä'pä sitä taas tuli tuosta 'kuvasta' - joristua... Tuo 'oikolukija-mummo' sannooki... "alakoko taas rommaania kirijottamhaan..?"
http://picasaweb.google.com/eskoa514

Ei kommentteja: