24.8.2010

Sieni Satheesa...
Viimi Päivien sää-tilasa on tapahtunu semmonen muutos *Syksyn-Pimihhään-Märkhään*, että mielen-rauhaani alako hiipiä ajatus, 'SEMMOSTA SON OLLU ENNENKI'.
Kaivelin nuita 'kuva-arkistoja' ja sielähän oli samallaista kylymää ja märkää...! Pimiääki löyty...! Niin etteisoo näilä-korkeuksila mikhään 'itämaan-kumma' tuo sää-tila - on sitä täälä - itärajan tälläki puolela Kuusamosa nähty ennenki saman laisia syys-kesiä.

Asiaa niin ko totistaakseni laitan tähän syys-kesän 2002 pari kuvvaa sienestä. Net on ollu oikein 'raatin' eesä arvioitavana v.2003 Kaamoskameran kuva-illasa. *Taitheesta* soli sillosen kuva-aiheen ainekset koottava.Kuva julukasthiin oikein paikkakunnan 'avviisisa' - 'Muikkulehesä'. Ja kyllähän sitä oli vielä vaarisa 'valokuvvauksen palua' sen-verran palijon, että taisin vähän rintaa röyhistellä - niinko sallaa.... 'suuriki taitelija'....!

2 kommenttia:

Ari kirjoitti...

Heh vai on sinulla myös tällainen sivusto, Kyllä tuo tekniika kehittyy 2003 oli näemmä makrolaitteita joilla kuvatttiin nyt tuo hoituu jo kameralla ;)

Eko kirjoitti...

Terve vaan 'Ari'...
Hienoa että olet tullut tänne 'vanhempaan-sivuun' - kattelemaan melkein vuosikymmenen takaisia Sade-Sieni-Kuvia...
Silloin vielä jaksoin olla nuorempien mukana Kameraseurassa.
Kyllä sitä 'Seuratoimintaa' minulla on ollut. Melkein pari vuosi-kymmentä olen Kameraseuroissa ollut mukana.
Nyt minulla riittää tämä *Seura*.
Kuva-Blogin pitäminen.
Täällä on tuhansia 'seuralaisia'...!
Tervehdys - tapaillaan 'Seurassa'...!