9.8.2010

Pari *Vetistä-Kuvvaa*

*MÄRÄN AAMUN MÄRKÄ-KUVA**VESI MÄRKÄ SIENI*
Tuosa yönseläsä kattelin ja kuuntelin nuitten 'Luonnon-Voimien' myllerrystä. Vettä tuli ko' taihvaan täyeltä - Ukkonen pauhasi iliman keskeytyksiä - Myrsky-tuuli kovasti rajuna  - ja *SALAMAT* - noli jotaki ennen-näkemätöntä väläkytystä...!
Soli 'Erija' - aikasemmin ookhaan ollu nimi näkyvisä...! Nyt Seki on sitten 'luettelosa'.
Nuo salamat'han non valokuvvaajan mielesä ja usseisa kameroisaki...! Ko' kattelin niitä luonnon salamoita - tuli miehleen, ettei oo ihime jos kuvat usiasti pilathaan sillä salamala! 
Kuvathaan ukkosen salamaa salamala - (saattais onnistuaki?). Ei sitä semmosta kameraa oo olemasakhaan joka vois siittä välhäyksestä saaha jotaki muutaki sävyä ko' kirkhaan valakosta aikhaan. Vilimistä nyt puhumattakhaan.
Salamala kuvvaus on melekeinpä oma kuvvauksen haara. Sen täyellinen oppiminen on työn ja erehyksien takana.
Ammattilaisten kameroihin sitä ei oo kiintiästi laitettukhaan - ei ne sitä kumminkhaan ossais käyttää...?
Häätyy kuitenki sanua, että salama on 'hyä renki mutta huono isäntä'. Sillon'ko kuvasta ei huomaa että siinä kuvvauksesa on käytetty salamaa - son jo 'mestarin' arvonen kuvvaus.

No joo - tuli täsä tuosta aiheesta *Märkä-Kuva* poikettua tuon yöllisen salamoinnin innostamana vähän sivu-asihhaan.
Huomena taas poikethaan nuista *Naisten-Nimilä-Nimetyistä-Myrskyistä* 'Laurin-päihvään' - eikä hetkiäkhään liian aikasten.
Nuo *naisten päivät* on saahneet jo niin palijon mittavvaa tuhua aikhaan, että kyllä son aika ottaa 'miestenki' jotaki kannettavvaa 'luisuile-hartijoihleen'.
Tuosta säästä on tänä-kesänä herunu 'jutun-juurta' - niin hyväsä ko' pahasaki. Taitaa se säätilan pahanteko olla siinä määrin suurta, että siittä juttua riittää  ensi-vuoele'ki...!


Ei kommentteja: