Väliin hieman syötävän-hyvää...
'Ruoka-Jorina'.
Ei se ole jokapäiväistä syötävää...
Sitä voidaan sanoa -
'arvo-ruuaksi'.
Sarjassa -
*Kylmä-Savu-Poro*
Leikkaukseen voi käyttää myös puukkoa...
Jos saa yhtä ohuita siivuja eikä leikkaa sormeen...
Valmistus ohje -
- kaupasta 'liha-tönkki' Kylmäsavuporoa...
- siivutetaan ohuiksi siivuiksi...
- ja 'ei-muutako-syömään'...
Näin helppoa sen valmistus on...
Huippu maukasta leivän päällä.
Eikä ole hinnan kiroissa - rahalla sitä saa...!?
------
Kuvaukseen on ehdottomasti käytettävä 'erikois-työkalua'...
*Kylmäsavu-Poro-Liiton* ainoa hyväksytty laite
'Kylmäsavuporon' kuvauksiin....!
Kuvaukseen on ehdottomasti käytettävä 'erikois-työkalua'...
*Kylmäsavu-Poro-Liiton* ainoa hyväksytty laite
'Kylmäsavuporon' kuvauksiin....!
Arvaapa kumpi laite kiinnosti enemmän? Tuollaista kun pääsisi hypistelemään.
VastaaPoistaMakeaa vettä erittyi vuolaasti suuhuni katsellessani kuviasi poronlihasta. Millään en meinannut saada silmiäni irti.
VastaaPoista