19.9.2010

KÄRPPÄ-KETTERÄ


*TÄSÄ MIE VARTIOIN TÄTÄ REVVIIRIÄNI*
Molen *KÄRPPÄ - KETTERÄ*

Sen Mie vain sanon niin'ko varotukseksi nuile Myyrän-Ryökälheile - 'mie tuun laittamhaan teät järijestyksheen ja kurhiin. Moon nyh' tämän tontin ylimmäinen vahti-mestari. Tuo valokuvvaaja anto mulle kaikki oikeuet ja *Papukaija-Merkin'ki*, joten saatte muuttaa muuale - hyän sään aikana'.

Häätyy sanua tuosta 'Kärppä'-elläimestä - on sukkela ja vilikas otus. Tuntuu monesti siltä ko' sen touhuja kattellee - onkhaan niitä montaki...?
Kyllä siinä saa valokuvvaaja olla sukkelana kameransa kansa, että sais ees yhen 'terävän'. Tämä 'herra' touhus tuosa saunan eesä korkeinthaan pari-minuuttia - ja hävis.
Ko' kattelin tuota 'kuva-saalista', jonka sen kahen minuutin aikana sain taltheen, oli suurimmasa osasa kuvista ensinnäki terävyys-alue misä satuu - puhumattakhaan varsinaisesta 'terävyyestä' - sitä ei ollu kunnola ees niisä kuvisa misä 'otus' oli osunu terävyys-aluhheele.
Siihen ei olis ees auttanu 'se-valokuvvaajan-terävyys-naukku' josta oli aikasemmin puhe - kuva'ki.http://eskoalamaunu.blogspot.com/2010/07/sininen-naukku-ilta-ruskasa.html

2 kommenttia:

Soili Jussila kirjoitti...

Ei oo tyhjään sanonta "kärppänä"... onhan tuossa ollut kuvaajakin kärppänä kun ehtinyt saamaan tuosta noinkin montaa kuvaa ja reilukin antanut vielä Papukaija-merkinkin, ansaitsee kyllä paremmin kuin ne myyrät jolle meinasit jo luvata sen...se myyräjuttu olikin niin hyvä juttu, että sai hyvälle päälle pitemmäksi aikaa:-)

Eko kirjoitti...

Joo... Kyllä se Kärppä 'Papukaija-merkin' tarttee. Se joutuu yksin päivystämhään loppu-syksyn tontila. Toivua soppii, että se löytää jostaki 'Hellun'. On sillä semmonen joinaki syksyinä ollu'ki. Kokonainen perhe on asustellu tuola liiterin alla.
Sinne se kanto 'niska vääränä' ittiihhään isompia otuksia - mitä lienee myyriä...!
Ei soo heleppua - Kärpäläkhään...