31.8.2010

Kesä Siirtyy Sykshyyn
*KESÄSTÄ SIIRRYTHÄÄN SYKSYN VIETHOON*

Son sanottava siihen laijhiin, että se tuon lämpimän kesän jäläkheen
*SYKSY ON OVELA*
Sei tarkota että Syksy olis jotenki 'ovela'. Mie se tuosa yritin sanua, että son huomena Syyskuu ja se kolokuttellee jo 'värikhäästi ovele'.
Noh' ota tuosta nyt selevää...!
Sem'mie vain olen huomannu - valot on syttynheet illoila Mökkeihin, siemenet nuista kukista on varisheet maahat mikä mihinki ja nuo 'lehti-vihiriät' alakavat muuttumhaan vaikka minkä värisiksi.
Kynttilän sytyttäminen illan-pimetesä on joteki 'juhulallinen hetki'. Se valassee Mökisä lämpimästi ja luo tunnelmaa.
Tuo 'liito-varijola' varustautunu siemen sese vasta on vekkuli värkki. Se liitellee sillä vähäsenki tuulen mukana ja tarttuu hanaksti semmoshiinki paikkoihin misä sen itäminen on vähän kysseenalasta - niin'ko kuvvaajan partakarvoihin...!
Tuohon 'vaivasen-koivun' lehthiin on ilimestyny semmosia värejä, että moni taiteilija on saanu niistä melekosen 'ressin', ko' son yrittäny löytää samoja värejä omista 'paleteisthaan'...!
Meilä kuvvailijoila - jokka käytämä näitä 'tietokoneohojattuja' kojheita - son heleppua. Panhaan kone homhiin. Son taasen eri asia, ossaamako me asetella sen 'aiheen' kuva-alale semmosheen asenthoon ja paikhaan niin'ko 'oikian taitheen tekijä' sen tekkee...? (mikä'son?)
Häätyy vain toeta, että son tuo aiheen kuva-alale asettelu joilaki hyppysisä. Se tapahtuu ko' luontoihaan.
Siittä huolimatta ja sen vuoksi, että mieki sen joskus oppisin - mie jatkan harijotuksia - eellheen'ki...!

Mulla tuli täytheen 200 kuvvaa näihin 'jorina-sivhuin'. Näitä kuvia voi sellaila osotheesa: http://picasaweb.google.com/home

Ei kommentteja: